Πανδαισία το φωτισμένο Costa Mediterranea- Παραμυθένιο το Αργοστόλι

Μεγάλες στιγμές ζει η Κεφαλονιά και ειδικότερα η πόλη του Αργοστολίου καθώς για πρώτη φορά στα χρονικά έχουμε έλευση τουριστών αλλά και κρουαζιεροπλοίων μέσα στο μήνα Νοέμβριο.
Απόδειξη πέρα από το ουσιώδες του πράγματος και μόνο η εικόνα του φωτισμένου κρουαζιερόπλοιου Costa Mediterranea, που δέσποζε πριν λίγη ώρα στο “μπαστούνι” του Αργοστολίου αλλά και κάθε έλευση κρουαζιερόπλοιου τονώνει ψυχικά τους κατοίκους αλλά και προσδίδει μία νότα παραμυθιού στην πόλη μας με τις εικόνες που δημοσιεύουμε να μιλάνε από μόνες τους.
Το κρουαζιερόπλοιο αναχώρησε για τον επόμενο σταθμό του γεμάτο με χιλιάδες επιβάτες, κυρίως Ιταλούς, οι οποίοι από το πρωί που έφτασε στο λιμάνι πλημμύρισαν τους δρόμους της πόλης μας θέλοντας να γνωρίσουν τον τόπο μας και να πάρουν μαζί τους όσο περισσότερες εικόνες και εμπειρίες μπορούσαν.
Αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια στο Δήμο, στη Περιφέρεια, στους Τουριστικούς πράκτορες και σε όλους τους παράγοντες του τουρισμού για τις σημαντικές αυτές επιτυχίες.

1-DSC00794

1-DSC00797

1-DSC00800

1-DSC00801

1-DSC00805

1-DSC00808

1-DSC00816 1-DSC00818

1-DSC00825

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις