Μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου οι αιτήσεις συμμετοχής στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό

Ο εμπορικός σύλλογος Αργοστολίου η ΚΡΑΝΗ, ενημερώνει όσους θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό στην κεντρική Πλατεία του Αργοστολίου κατά την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων, πως έως τις 10 Δεκεμβρίου μπορεί να δηλώνει συμμετοχή είτε στη γραμματεία στην κα Ελένη Μεσολωρά στο τηλέφωνο 694 677 6144, είτε στον Κωνσταντίνο Πρέντζα στο τηλέφωνο 697 855 4144.

Εντός των ημερών θα ανακοινωθεί η χρονική περίοδος που θα λειτουργήσει το Χριστουγεννιάτικο Χωριό καθώς και οι ώρες λειτουργίας του.

Καθημερινά θα υπάρχει τουλάχιστον μία εκδήλωση στο χώρο του Χριστουγεννιάτικου Χωριού και περισσότερες σε σχέση με πέρυσι δραστηριότητες και ασχολίες για τα παιδιά.

Ο Πρόεδρος

Σταύρος Σπαθής

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις