ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ούτε για τους μισθούς των υπαλλήλων δεν φθάνουν τα λεφτά που στέλνει το κράτος στο Δήμο

Για να σταματήσει η παραπληροφόρηση και η “σπέκουλα” από γνωστά παρά-sites προβαίνουμε σήμερα στην αποκάλυψη ότι τα χρήματα που στέλνει κάθε μήνα η ελληνική πολιτεία στο Δήμο της Κεφαλονιάς δεν φτάνουν ούτε για τους μισθούς των υπαλλήλων καθώς πέρα από το γεγονός ότι πλέον γενικά οι κρατικές επιχορηγήσεις προς τους Δήμους είναι περιορισμένες περαιτέρω ένα μεγάλο τμήμα από την κρατική επιχορήγηση προς το Δήμο Κεφαλονιάς παρακρατείται προκειμένου να εξοφληθούν τα περίφημα δάνεια των πρώην Δήμων τα οποία ως γνωστό αποτελούν και το μεγάλο βραχνά για το Δήμο Κεφαλονιάς που τα κληρονόμησε.
Αν λοιπόν δεν υπήρχε σοβαρή και ορθολογιστική διαχείριση από τη σημερινή δημοτική αρχή με ορθή κατανομή των χρημάτων από τα σπήλαια, τις παραλίες, τα δημοτικά τέλη και ούτω κάθε εξής σήμερα ο Δήμος Κεφαλονιάς θα καθυστερούσε να καταβάλει ακόμα και τους μισθούς των υπαλλήλων, όπως γίνεται σε άλλους Δήμους της χώρας.

Ας σταματήσει λοιπόν η παραπληροφόρηση από τα γνωστά φερέφωνα των πρώην Δημάρχων που “φέσωσαν” το νησί μας με εκατομμύρια ευρώ γιατί ο κόσμος έχει ξυπνήσει προ πολλού.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις