Χάσαμε και πάλι τη βουλευτή stop!

Εξαφανισμένη είναι και πάλι η βουλευτίνα Αφροδίτη Θεοπεφτάτου καθώς δεν βλέπουμε την παρέμβασή της ή την έντονη δραστηριότητά της σε οποιοδήποτε από τα μεγάλα προβλήματα που απασχολούν την Κεφαλονιά και την Ιθάκη.

Με εξαίρεση την τυπική παρουσία της στην ενθρόνιση του Μητροπολίτη μας όπου έδωσε αναγκαστικά το παρών, η βουλευτίνα δίνει γενικά την εντύπωση ότι απολαμβάνει την εξουσία ευρισκόμενη στα “υψηλά δώματα” του κοινοβουλίου.

Καλή η Αριστερά καλά τα συνθήματα καλές οι θεωρίες για τους αφελείς αλλά ακόμα καλύτερη η απόλαυση της εξουσίας καθώς όπως έλεγε και ένα φιλόσοφος είναι “η ηδονή των ηδονών”!!!

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις