Δημοσκόπηση: Καθαρό προβάδισμα Μεϊμαράκη-Προς εκλογή από τον α’γύρο-Τι ποσοστά συγκεντρώνουν οι υποψήφιοι

Καθαρό προβάδισμα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, που οδηγεί πιθανότατα στην εκλογή του από τον α’ γύρο, καταγράφει η δημοσκόπηση της εταιρείας «e-voice» για τον «Ελεύθερο Τύπο».

Η συγκεκριμένη εταιρεία καταγράφει προβάδισμα 39,1% του σημερινού προέδρου έναντι του Απόστολου Τζιτζικώστα, ο οποίος συγκεντρώνει 31,3%, και ακολουθούν ο Κυριάκος Μητσοτάκης με 17,2% και οΆδωνις Γεωργιάδης με 8,7%.

Untitled

Αξίζει να σημειωθεί ότι ποσοστό πέριξ του 10% είχε καταγράψει η συγκεκριμένη εταιρεία και σε προ εβδομάδων μέτρησή της για την εφημερίδα “Δημοκρατία”.

Και παρόλο που είναι η μόνη εταιρεία η οποία καταγράφει μεγάλα ποσοστά για τον Απόστολο Τζιτζικώστα, ενώ όλες οι υπόλοιπες δημοσκοπήσεις των άλλων εταιρειών τον δίνουν σε ποσοστά πέριξ του 20%, να μάχεται με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη 2η θέση, κα η μέτρηση της “e-voice” επιβεβαιώνει το καθαρό προβάδισμα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στην κοινωνική βάση της Νέας Δημοκρατίας, δηλαδή στο εκλογικό σώμα που στη συντριπτική πλειοψηφία του θα φτάσει στην κάλπη της 22ας Νοεμβρίου για να ψηφίσει.

Με τη διαφορά Μεϊμαράκη-Τζιτζικώστα που καταγράφει και η συγκεκριμένη δημοσκόπηση, θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να υπάρξει δεύτερος γύρος για τη μάχη ηγεσίας στη Νέα Δημοκρατία.

aftodioikisi.gr

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις