Λαμπερά γενέθλια του Εικαστικού “Σκορπιού” Κώστα Ευαγγελάτου

Ο δυναμικός “σκορπιός” των εικαστικών, ζωγράφος, ποιητής και θεωρητικός της τέχνης Κώστας Ευαγγελάτος γιόρτασε στην έδρα του ART STUDIO EST-LA CHAMBRE στο Παγκράτι τα γενέθλια του με την παρουσία φίλων και συνεργατών του.
Όλοι του ευχήθηκαν υγεία, εμπνεύσεις, ψυχικό σθένος και φωτεινή συνέχεια στην ανεξάρτητη πολυδιάστατη πολιτιστική πορεία του.
Ο εορτάζων τους ευχαρίστησε για την αγάπη τους προσκάλεσε στις εκδηλώσεις που θα γίνουν για τις ζωγραφικές, ποιητικές και θεωρητικές εκδόσεις που κυκλοφορούν με έργα του καθώς και στις ομαδικές εκθέσεις που συμμετέχει στην Αθήνα.
Από τις 20 Νοεμβρίου θα ξεκινήσουν τα ART WEEKENDS, με τίτλο ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ, ενώ έχουν προγραμματιστεί παρουσιάσεις των λογοτεχνικών του έργων στην ελληνική και γαλλική γλώσσα.
Σε θαυμάσια φιλική ατμόσφαιρα γεύτηκαν εξαίρετα εδέσματα, τα εκλεκτά παραδοσιακά γλυκά της Κεφαλονίτικης “Βοσκοπούλας” και βέβαια την γενέθλια τούρτα!
Φέτος ο καλλιτέχνης ανέγραψε λατινικά την ηλικία του….πάνω σε μια μικρή αχοιβάδα !!
ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ…
ΝΤΑΝΥ ΜΑΡΤΖΩΚΑΣ, ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ, ΒΑΡΒΑΡΑ ΠΕΦΑΝΗ, ΤΑΚΗΣ ΛΟΥΚΑΤΟΣ
ΝΤΑΝΥ ΜΑΡΤΖΩΚΑΣ, ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ, ΒΑΡΒΑΡΑ ΠΕΦΑΝΗ, ΤΑΚΗΣ ΛΟΥΚΑΤΟΣ
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ, ΒΑΡΒΑΡΑ ΠΕΦΑΝΗ

Ο ΧΟΡΕΥΤΗΣ, ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΤΑΚΗΣ ΛΟΥΚΑΤΟΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ.

Ο ΧΟΡΕΥΤΗΣ, ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΤΑΚΗΣ ΛΟΥΚΑΤΟΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΑΝΙΣΤΑ ΑΔΑ ΚΑΡΜΙΡΗ-ΣΙΜΑΤΟΥ

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΑΝΙΣΤΑ ΑΔΑ ΚΑΡΜΙΡΗ-ΣΙΜΑΤΟΥ

 

 

 

 

 

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις