Ευχαριστήρια επιστολή για την εκδήλωση στο ΚΑΠΗ Λειβαθούς

Ο Πρόεδρος και τα μέλη το Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Παιδείας ( Ο.Κ.Α.Π) του Δήμου Κεφαλλονιάς , ευχαριστεί θερμά τον κ. Αθανάσιο Ψαρρά ιατρό –ορθοπεδικό όπου εθελοντικά συμμετείχε στην συνάντηση , που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 10/11/2015 στο χώρο του ΚΑΠΗ Δ.Ε Λειβαθούς με θέμα: «Οστεοπόρωση – αρθρίτιδες : «Πρόληψη – αντιμετώπιση».

Ιδιαιτέρως ευχαριστεί τον κ. Σπυρίδων Σακαλή Δ/ντή του ΔΙΕΚ Νοσηλευτικής Τραυματιολογίας, που πρόθυμα δέχτηκε την πρότασή μας για συνεργασία και στηρίζει την προσπάθεια του Οργανισμού μας, για ενημέρωση σε θέματα υγείας, στα ΚΑΠΗ του Δήμου μας.
Η συμμετοχή των μελών, του προσωπικού και των φίλων του ΚΑΠΗ ήταν σημαντική και ο ρόλος των ομιλητών εξαιρετικός, αφού πέραν της ευαισθητοποίησης της τρίτης ηλικίας ταυτόχρονα γίνεται και η πρόληψη πιθανών προβλημάτων, μέσω ειδικών εξετάσεων.
Οι συναντήσεις θα συνεχιστούν και τον επόμενο μήνα στο ΚΑΠΗ Δ.Ε Πυλάρου.

Ο Πρόεδρος

Μιχαήλ Γάκης

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις