Τέρενς Κουίκ: «Συνέχιση του “Βοήθεια στο Σπίτι” και το 2016»

Ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Τέρενς Κουίκ, από τη Χίο, συνοδεύοντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, διαβεβαίωσε τη συνέχιση του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» και το 2016.
Τη σχετική διαβεβαίωση, ο κ. Τέρενς Κουίκ, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, έδωσε και στον Πρόεδρο του τμήματος Χίου της ΑΔΕΔΥ, λέγοντας ότι, το Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» θα συνεχιστεί κανονικά με την έναρξη της νέας χρονιάς.

Το θέμα τέθηκε από τον τοπικό Πρόεδρο της ΑΔΕΔΥ και μία εκπρόσωπο των εργαζομένων στο σχετικό Πρόγραμμα, αφού ως γνωστό οι συμβάσεις των εμπλεκομένων στο «Βοήθεια στο Σπίτι» λήγουν 31.12.2015 και ο φόβος για μη συνέχιση αυτού είναι μεγάλος.

epoli.gr

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις