Σημεία των καιρών: Σαραντάρισε και ο “Ζε”…

Όλα τα δεινά έχουν πέσει στην νυχτερινή και κοσμική ζωή της Κεφαλονιάς αφού δεν έφτανε το πλήγμα από την οικονομική κρίση που όσο νάναι έχει περιορίσει τις εξόδους και την διασκέδαση αλλά επιπλέον έχουμε και άλλη μία δυσάρεστη είδηση για όσους έζησαν τη δεκαετία στα όρια: Σαραντάρισε και ο θρυλικός “Ζε” κατά κόσμον Ηλίας Καλογηράς, γεγονός που έχει γεμίσει με θλίψη αρκετές νεαρές και όχι μόνο κυρίες του νησιού μας.

Όλα αυτά τα γράφουμε με αφορμή ότι σήμερα ο Ηλίας Καλογηράς έχει τα γενέθλιά του ο οπότε του ευχόμαστε και εμείς Χρόνια Πολλά και καλή δύναμη έστω και με τους σαράντα χειμώνες που κουβαλάει στην πλάτη του.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις