Μηνιαία δραστηριότητα των αστυνομικών υπηρεσιών των Ιονίων Νησιών

Συνελήφθησαν συνολικά (230) άτομα, ενώ εξιχνιάστηκαν (54) υποθέσεις που αφορούσαν κλοπές και διαρρήξεις, την διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών καθώς και άλλων αδικημάτων.

Στο πλαίσιο της διαρκούς ενημέρωσης των πολιτών, σχετικά με τα αποτελέσματα της αστυνομικής ανταπόκρισης, των υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιονίων Νήσων, για το χρονικό διάστημα του Οκτωβρίου 2015, δημοσιοποιούνται στοιχεία που αφορούν το σύνολο των συλλήψεων και εξιχνιάσεων σε Κέρκυρα, Ζάκυνθο, Κεφαλονιά και Λευκάδα καθώς και τις σημαντικότερες υποθέσεις που απασχόλησαν τις αστυνομικές υπηρεσίες.

Αναλυτικά:

  1. Συνελήφθησαν συνολικά (230) άτομα, από τα οποία (108) στην Κέρκυρα, (53) στην Ζάκυνθο, (38) στην Κεφαλονιά και (31) στην Λευκάδα .

Από τις συλλήψεις αυτές, οι (21) αφορούσαν την σύλληψη για κλοπές, (21) ακόμη για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών καθώς και (59) συλλήψεις μη νόμιμων αλλοδαπών.

  1. Εξιχνιάστηκαν συνολικά (54) υποθέσεις από τις οποίες ξεχωρίζουν:
  • 21 υποθέσεις ναρκωτικών
  • 33 ακόμη υποθέσεις για κλοπές, για παράνομη οπλοκατοχή και άλλα αδικήματα.
  1. Κατά την διερεύνηση των υποθέσεων που απασχόλησαν τις Αστυνομικές Υπηρεσίες, κατασχέθηκαν διάφορα αντικείμενα από τα οποία ξεχωρίζουν:

Ηρωίνη 187 γραμμάρια
Δισκία 336
Χρηματικό ποσό 60.855 ευρώ
Κυνηγετικά όπλα 4
Φυσίγγια 186

Ενδεικτικά, από τις υποθέσεις που εξιχνιάστηκαν κατά την εξεταζόμενη περίοδο ξεχωρίζουν :

 

 

 

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις