Ευχαριστήρια επιστολή Προέδρου Βλαχάτων στον Αντιπεριφερειάρχη

Αξιότιμε κ. Αντιπεριφερειάρχη,
Εκ μέρους των κατοίκων της Τοπικής Κοινότητας Βλαχάτων αισθάνομαι την ανάγκη να σας μεταφέρω τις πιο θερμές ευχαριστίες μας για την άμεση και αποτελεσματική παρέμβασή σας στην αποκατάσταση του επαρχιακού και αγροτικού οδικού δικτύου της περιοχής μας μετά τα ισχυρά πλημμυρικά φαινόμενα που εκδηλώθηκαν στις 25-09-2015.
Ειδικότερα, θα ήθελα να τονίσω την αμεσότητα με την οποία αποκαταστάθηκε από τις Υπηρεσίες σας η διακοπείσα κυκλοφορία στο τμήμα της Επαρχιακής οδού στη θέση Σιμωτάτα την 4η πρωινή ώρα την 26η Σεπτεμβρίου 2015, η αποκατάσταση της βατότητας και ο απεγκλωβισμός οχήματος το οποίο είχε καλυφθεί εν μέρει από φερτά υλικά.
Επίσης, ιδιαίτερα σημαντική για τους κατοίκους της περιοχής μας ήταν η άμεση και πλήρης αποκατάσταση του αγροτικού οδικού δικτύου του οικισμού των Βλαχάτων στην περιοχή «Φαγιάς» το οποίο είχε υποστεί εκτεταμένες καταστροφές και εν όψη της ελαιοκομικής περιόδου θα προκαλούσε σημαντικές δυσκολίες στους ελαιοπαραγωγούς της κοινότητας μας καθώς ήταν αδύνατη η πρόσβαση στα κτήματά τους.
Τέλος, θα θέλαμε να επεκτείνουμε τις ευχαριστίες μας στον κ. Ευάγγελο Ανδρεάτο, Δ/ντη της Δ/νσης Πολιτικής Προστασίας της ΠΙΝ ο οποίος από την πρώτη κιόλας στιγμή παρευρεθεί στο χώρο των συμβάντων και επέβλεψε και κατεύθυνε την όλη επιχείρηση αποκατάστασης.
Αναζητούμε παρόμοιες μελλοντικές συνεργασίες,

Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος
της Τοπικής Κοινότητας Βλαχάτων

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΑΤΟΣ

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις