Με κάθε λαμπρότητα έγινε η ενθρόνιση του νέου Μητροπολίτη

Μεγάλη υποδοχή επιφύλαξαν στον νέο Μητροπολίτη Δημήτριο όλες οι αρχές του τόπου, κληρικοί καθώς και πλήθος πιστών που περίμενε από νωρίς με ανυπομονησία για να τον γνωρίσει.

Ο Δήμαρχος Αλέξανδρος Παρίσης υποδέχτηκε τον Μητροπολίτη Δημήτριο στην κεντρική πλατεία Αργοστολίου, ο οποίος έφτασε με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής Σχολής της ΚΕΔΗΚΕ, Διονύσιος Λαυράγκας, και το Λύκειο Ελληνίδων.

Παντού υπήρχαν φύλλα δάφνης και λουλούδια ενώ το παρών έδωσαν η Βουλευτής Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, ο Περιφερειάρχης Θόδωρος Γαλιατσάτος, σύσσωμη η Δημοτική Αρχή και Περιφερειακοί Σύμβουλοι.

Αμέσως μετά πέρασαν από το Λιθόστρωτο με κατεύθυνση την Ιερά Μητρόπολη Κεφαλληνίας όπου με κάθε επισημότητα και λαμπρότητα έγινε η ενθρόνιση του νέου Μητροπολίτη Δημητρίου, με τον κόσμο να φωνάζει “Άξιος” “Άξιος”.

dimitrios dimitrios2 dimitrios4

1-DSC00475

dimitrios5

dimitrios3

 

 

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις