Ανάπτυξη πλατφόρμας διαδραστικών ψηφιακών υπηρεσιών για την ανάδειξη της Κοργιαλενείου Βιβλιοθήκης

ΚΟΡΓΙΑΛΕΝΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ

Αργοστόλι 10 Νοεμβρίου 2015

Το Κοργιαλένειο Ίδρυμα και η Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε. οργανώνουν και πραγματοποιούν την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 18:00 εκδήλωση για την παρουσίαση των αποτελεσμάτων που υλοποιήθηκαν στο πλαίσιο του έργου με τίτλο: «Ανάπτυξη πλατφόρμας διαδραστικών ψηφιακών υπηρεσιών για την προβολή του πολιτιστικού περιεχομένου βιβλιοθηκών και μουσείων του Κοργιαλένειου Ιδρύματος και την ένταξή τους σε εκπαιδευτικές ψηφιακές εφαρμογές», (ΕΠ «Ψηφιακή σύγκλιση»).
Την προηγούμενη ημέρα, Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 18:00, θα πραγματοποιηθεί workshop όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να εξοικειωθούν με την χρήση των εφαρμογών που δημιουργήθηκαν στο πλαίσιο του εν λόγω έργου.

Ο Αντιπρόεδρος του ΚΔΣ
Παν. Μπαζίγος
τεως Δ/ντης Παθ. Κλιν. Γ.Ν.Ν.Κ.

Workshop_αφίσα Workshop_πρόσκληση (1) Ημερίδα_αφίσα(2) Ημερίδα_πρόσκληση (1)

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις