Το ρεπορτάζ μας διαψεύδει το Θεόφιλο Μιχαλάτο για τα χωριά της Παλική

Μπορεί ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Θεόφιλος Μιχαλάτος να δήλωσε ότι η παρούσα Δημοτική Αρχή έχει απαξιώσει τις τοπικές Κοινότητες στην Παλική πλην όμως το δικό μας ρεπορτάζ λέει τα ακριβώς αντίθετα.

Σε έρευνά μας δηλαδή στην περιοχή και από πλήθος επαφών που είχαμε με παράγοντες αλλά και Προέδρους διαπιστώσαμε ότι οι τοπικές κοινότητες στην Παλική δεν έχουν κανένα πρόβλημα με την Δημοτική Αρχή και δεν νοιώθουν καθόλου απαξιωμένες.

Για την ακρίβεια από Μαντζαβινάτα, Κουβαλάτα, Χαβδάτα, Σουλλάρους, Αθέρα, Μονοπωλάτα δεν ακούσαμε κανένα παράπονο από τοπικούς Προέδρους και μάλιστα ακόμα και κάποιος Πρόεδρος που είχε εκλεγεί με την παράταξη Μιχαλάτου μας δήλωσε ότι: “Όχι μόνο είναι πολύ ευχαριστημένος από την Δημοτική Αρχή αλλά εάν ο κ. Μιχαλάτος επιμείνει στα λεγόμενά του θα αναγκαστεί μετά λύπης του να τον διαψεύσει δημόσια”.

Τελικά τσάμπα ο κόπος και ο ιδρώτας του Διονύση Αραβαντινού που τρέχει πάνω κάτω στα χωριά μήπως και κάνει κάποια ζημιά στη Δημοτική Αρχή.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις