Ξεφτίλα! Ποιος Δημ. Σύμβουλος της Αντιπολίτευσης μαζεύει “κίτρινα χαρτιά” στο Ληξούρι;

Είναι απίστευτο αλλά συμβαίνει ανάμεσά μας εν έτει 2015… Δημοτικός Σύμβουλος της Αντιπολίτευσης γυρνάει σε σπίτια σεισμοπαθών στο Ληξούρι, και τους ζητάει αντίγραφα των “κίτρινων χαρτιών” ή των “πράσινων χαρτιών” της ΥΑΣ με τις παρατηρήσεις για επιδιορθώσεις προκειμένου, όπως ισχυρίζεται, να μεσολαβήσει …”για να μην πληρώσουν τον ΕΝΦΙΑ”!!!

Πρόκειται για “μαυρογιαλουρισμό” και για παλαιοκομματική άθλια τακτική που γυρίζει τον τόπο 100 χρόνια πίσω. Καλούμε τον συγκεκριμένο Δημοτικό Σύμβουλο της Αντιπολίτευσης να σταματήσει αυτή την αθλιότητα γιατί υπάρχουν Ληξουριώτες που είναι έτοιμοι να τον ξεφωνίσουν δημόσια.

Νομίζουμε ότι και η ξεφτίλα πρέπει να έχει κάποια όρια.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις