Μεγάλες εκπλήξεις ετοιμάζει για τα Χριστούγεννα ο Δήμος

Έτοιμος για άλλη μία φορά για να δώσει τον καλύτερο εαυτό του είναι ο Δήμος Κεφαλονιάς σε σχέση με τις εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Ήδη η ΚΕΔΗΚΕ ετοιμάζεται πυρετωδώς και ο Πρόεδρός της Άγγελος Κωνσταντάκης υπόσχεται πολλές εκπλήξεις ιδίως για τα παιδιά. Από ότι φαίνεται οι εποχές των πρώην Δημάρχων όπου δαπανιόντουσαν ένα κάρο λεφτά από τις πολιτιστικές επιχειρήσεις των πρώην Δήμων για υποτονικές ή αδιάφορες εκδηλώσεις ανήκουν στο παρελθόν, καθώς η παρούσα Δημοτική Αρχή έχει αποδείξει ότι μπορεί να φτιάχνει έντονο εορταστικό κλίμα με πολύ λίγα χρήματα. Κάτι που σίγουρα κάνει τη διαφορά.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις