Λαική συγκέντρωση για τη λειτουργία του Ταχυδρομείου στην Αγία Ευφημία

Υπενθυμίζουμε ότι το Σάββατο 7-11-2015 και ώρα 7:00 μ.μ.

στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίας Ευφημίας θα πραγματοποιηθεί Λαϊκή Συνέλευση των κατοίκων της Πυλάρου για τη συνέχιση λειτουργίας του Ταχυδρομείου της Αγίας Ευφημίας, το οποίο ακόμη παραμένει κλειστό.

Ο έκτακτος και για 6 μήνες ορισθείς υπάλληλος εξυπηρετεί μέσω Σάμης μόνο πρωτογενείς Ταχυδρομικές ανάγκες των κατοίκων και όχι το σύνολο των υπηρεσιών που προσέφερε σε κατοίκους και επισκέπτες το Ταχυδρομείο μας.

Καλούμε τους Πυλαρινούς να παρευρεθούν στη Λαϊκή Συγκέντρωση για να διεκδικήσουμε μαζί την συνέχιση λειτουργίας του δικού μας Ταχυδρομικού Γραφείου με μόνιμο υπάλληλο των ΕΛ.ΤΑ. που θα προσφέρει όλες τις υπηρεσίες που δικαιούμαστε.

Καλούμε, επίσης, όλους τους υπεύθυνους φορείς και τα Μ.Μ.Ε. του Νομού να παρευρεθούν για να στηρίξουν και να μεταδώσουν το δίκαιο αίτημά μας.

Ο Αντιδήμαρχος Πυλάρου Ο Πρόεδρος Τ.Κ. Αγίας Ευφημίας

ΣΤΑΥΡΟΣ-ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΑΛΥΣΑΝΔΡΑΤΟΣ ΠΑΝΑΓΗΣ ΖΑΦΕΙΡΑΤΟΣ

Ο Πρόεδρος Τ.Κ. Διβαράτων

ΑΡΓΥΡΙΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ

Ο Πρόεδρος Τ.Κ. Μακρυωτίκων

ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΑΛΥΣΑΝΔΡΑΤΟΣ

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις