Κρίσιμη μάχη στο Αργοστόλι το Σάββατο για τους άνδρες – Ντέρμπι κορυφής οι παίδες

Την κρισιμότερη μάχη τους, ως τώρα, στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑ-Η, θα δώσουν το Σάββατο 7 Νοεμβρίου, στις 3.30 μ.μ. στο κλειστό του Αργοστολίου οι άνδρες του Αθλητικού Συλλόγου Κεφαλονιά.

Η ομάδα μας θα αναζητήσει την πρώτη νίκη της στην κατηγορία κόντρα στην Σφήκα, σε έναν αγώνα «ζωής και θανάτου» και για τους δύο!

Ο ΑΣΚ ζητά την συμπαράσταση των φίλων του μπάσκετ στην Κεφαλονιά, σε αυτή την καθοριστική μάχη για το μέλλον της ομάδας στην κατηγορία, καλώντας τους να βρεθούν δίπλα στις προσπάθειες των παικτών του Λεωνίδα Παπαδάτου.

Την ίδια μέρα, αλλά λίγο νωρίτερα, στη 1 μ.μ. το παιδικό τμήμα της ομάδας μας, το οποίο παραμένει αήττητο μετά από επτά αγώνες, θα υποδεχθεί στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης» την άλλη αήττητη ομάδα του ομίλου της ΕΣΚΑ-Η, τον Ηρακλή Πύργου.

Πρόκειται για άλλη μία σημαντική αναμέτρηση για τα πιτσιρίκια του Γιάννη Βουργίδη, που μέχρι στιγμής έχουν δείξει εξαιρετικά δείγματα γραφής!

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις