Κατάθεση προσφορών για έργα στην Ιθάκη

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ-ΙΘΑΚΗΣ
ΘΕΜΑ : Κατάθεση προσφορών

Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Κεφ/νίας-Ιθάκης , καλεί τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν σφραγισμένες προσφορές για τα κάτωθι έργα στην Ιθάκη.
Α.Επισκευή οδοστρώματος και ασφαλτόστρωσης στη θέση Πεταλάτι
Β.Επισκευή- αποκατάσταση χώρου πρόσδεσης επιβατικών πλοίων Βαθέως
Γ.Βαφή κολωνών Βαθέως

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να κατατεθούν την προσφορά τους έως και 13-11-15 στα γραφεία μας στο Αργοστόλι, μαζί με το ανάλογο πτυχίο ή βεβαίωσης εγγραφής τους στο Μητρώο Περιφερειακών ενοτήτων Κεφ/νίας-Ιθάκης ότι μπορούν να αναλάβουν τέτοιου είδους εργασίες .

Για περισσότερες πληροφορίες για να λάβετε γνώση των τεχνικών εκθέσεων των έργων κλπ. μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Υπηρεσία μας στο τηλέφωνο 26710-28241 ή με την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ιθάκης στο τηλέφωνο 2674-33622.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις