Ανεγκέφαλοι έκαψαν την ράμπα των ΑΜΕΑ σην παραλία των Λουρδάτων

Μία αψυχολόγητη ενέργεια από κάποιους ανεγκέφαλους – αλλιώς δεν μπορεί να εξηγηθεί – που έβαλαν φωτιά στην ράμπα των Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες η οποία υπάρχει στην παραλία των Λουρδάτων και αποτελεί υποδομή για την κατοχή της Γαλάζιας Σημαίας στην παραλία.
Συγκεκριμένα, γύρω στις 19.30 κάτοικοι είδαν την φωτιά στην παραλία και κάλεσαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία η οποία ανταποκρίθηκε αμέσως και έθεσε την φωτιά υπό έλεγχο πριν επεκταθεί και στην εξέδρα του ναυαγοσώστη.
Η συγκεκριμένη ράμπα είναι κατασκευασμένη από χοντρά ξύλα και για να πάρει φωτιά – και μάλιστα με την υπάρχουσα υγρασία και ψύχρα – χρειάζεται πετρέλαιο και στουπιά!
Τι να πει κανείς για το μυαλό του καθενός!!!

amea2-fill-400x298 amea3-fill-400x423

http://www.lourdas.gr/

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις