Συμβολική κατάληψη του Δημαρχείου αύριο Τετάρτη 4 Νοεμβρίου

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015 – 10.00 π.μ. έως 1.00 μ.μ.
ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

Η ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015, με απόφαση του Γενικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας έχει χαρακτηριστεί ως Πανελλαδική Ημέρα Κατάληψης όλων των Δημαρχείων της χώρας από τις 10.00 το πρωί έως τη 1.00 το μεσημέρι.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας συμμετέχει στην αγωνιστική δράση και καλεί ΟΛΟΥΣ τους εργαζόμενους στο Δήμο και το Ν.Π.Δ.Δ. σε ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ-ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ στις 10.00 το πρωί έξω από το Δημαρχείο ( ΞΕΝΙΑ )προκειμένου να ενημερωθούμε και να κινητοποιηθούμε ΟΛΟΙ οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι αλλά και κάθε άλλη κοινωνική ομάδα που πλήττεται από την πολιτική των μνημονίων..
Η επιτυχία και αυτών των αγώνων μας βρίσκεται στη ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ όλων μας, καθώς η σκληρή λιτότητα γενικεύεται, επεκτείνεται, μονιμοποιείται!!!
Μπροστά στη νέα γενικευμένη επίθεση της συγκυβέρνησης ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-ΑΝ.ΕΛ. με την ψήφιση των Εφαρμοστικών Νόμων για την εφαρμογή του 3ου μνημονίου, που θα οδηγήσει σε νέες μειώσεις μισθών, στην κατάργηση της Κοινωνικής Ασφάλισης και των Β.Α.Ε. στους Ο.Τ.Α., στις ιδιωτικοποιήσεις και στη διάλυση των Ο.Τ.Α. αλλά και στη νέα φοροεπιδρομή, εμείς απαντάμε με το δυναμικό, ενωτικό αγώνα μας.
Καμία απογοήτευση, καμία αδράνεια αλλά και εφησυχασμός δεν μας σταματά… ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ συμμετέχουμε ΟΛΟΙ στην συμβολική ΚΑΤΑΛΗΨΗ του δημαρχείου ( στο χώρο του ΞΕΝΙΑ ) την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015 στις 10.00 το πρωί.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος          Η Γεν. Γραμματέας
Γιάννης Μικελάτος     Σταματούλα Τσιμάρα

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις