Κλείσιμο όλων των καταστημάτων την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησαν σήμερα στο Επιμελητήριο εκπρόσωποι του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου, Σταύρος Γρηγορόπουλος, της ΠΑΣΕΒΕ Νίκος Τσιμάρας και του Συνδέσμου Υδραυλικών Γιώργος Κουμαριώτης ενόψει της Πανελλαδικής Απεργίας τις 12 Νοεμβρίου.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Η Κράνη δεν συμμετείχε τελικά στην κοινή συνέντευξη Τύπου των Συλλόγων καθώς αναμένει όπως ενημέρωσε εκπρόσωπός της την απόφαση της ΕΣΕΕ για το ποιες κινήσεις θα κάνει σχετικά με την επικείμενη απεργία της 12ης Νοεμβρίου.

Η συνέντευξη Τύπου είχε σκοπό την ενημέρωση του Εμποροεπαγγελματικού κόσμου και άλλων επαγγελματικών κλάδων, που πλήττονται από τα νέα μέτρα που φέρνουν νέους φόρους και βάρη στις επιχειρήσεις, μετά και την υπογραφή του τρίτου μνημονίου και την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου, που ουσιαστικά δίνει τη χαριστική βολή στις ήδη επιβαρυμένες μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις που προσπαθούν με νύχια και με δόντια να κρατηθούν ζωντανές, να συμμετέχουν στην Πανελλαδική απεργία που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου με κλείσιμο όλων των καταστημάτων.

Στην συνέντευξη Τύπου οι Σύλλογοι παρουσίασαν τα αιτήματά τους δηλαδή:

-Αποζημιώσεις στην πραγματική αξία των ζημιών από τους σεισμούς και τις πλημμύρες.
-Κατάργηση του ΕΝΦΙΑ
-Κατάργηση του 26%. ΟΧΙ στην αύξηση της προκαταβολής και του Φ.Π.Α.
-Κάτω τα χέρια από τις συντάξεις. Καμία μείωση κύριας και επικουρικής σύνταξης. Αύξηση της κρατικής χρηματοδότησης στον ΟΑΕΕ.
-Κατάργηση των νόμων που επιταχύνουν κατασχέσεις και πλειστηριασμούς.
-ΟΧΙ στις ρυθμίσεις που απελευθερώνουν επαγγέλματα προς όφελος των μονοπωλίων.

Και προτρέπουν τους επαγγελματίες να σταθούν στο πλευρό των Συλλόγων και να συμμετέχουν ενεργά και δυναμικά τόσο στην Γενική Συνέλευση που θα λάβει χώρα αύριο Τετάρτη 4 Νοέμβρη τις 6.30 στο Εργατικό Κέντρο όσο και στην Πανελλαδική Απεργία τις 12 Νοέμβρη.

ΕΒΕΚΙ

ΕΒΕΚΙ2

1-DSC00454 1-DSC00461 1-DSC00465 1-DSC00469

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις