Ταξιδιωτική προβολή της Κεφαλονιάς στο Μιλάνο

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν στα Γραφεία της Simmetriko, οι εργασίες του προγράμματος αναβάθμισης του Νέου Λιμενοβραχίονα, με την συμμετοχή του Α/Δημάρχου κ.Ευάγγελου Κεκάτου.
Ακοκούθως υπήρξε Εκδήλωση προβολής της Κεφαλονιάς στις εγκαταστάσεις της EXPO 2015, που για φέτος δίνει έμφαση στη Γαστρονομία.
Ξένοι Ταξιδιωτικοί Δημοσιογράφοι, είχαν την ευκαιρία να πληροφορηθούν απο τον κ.Κεκάτο για την γαστρονομική υπεροχή του Νησιού , που παρουσιάζουν σε μεγάλη ποικιλία τα Μέλη του “Αρκείσιου”, όπως επίσης και για τις εντυπωσιακής ποιότητας εναλλακτικές μορφές Τουριστικών δραστγριοτήτων, που υπάρχουν σε εξέλιξη στην Κεφαλονιά.
Εν τω μεταξυ σε πλήρη ανάπτυξη λειτουργεί με μεγάλη επιτυχία, το Περίπτερο προβολής της Κεφαλονιάς, υπο την επιμέλεια του Προισταμένου Τουριστικής Υπηρεσίας του Δήμου, κ.Σταύρου Κουρή Κορκού , στη Διεθνή Εκθεση Τουρισμού στο Λουγκάνο της Ελβετίας.
Την συγκεκριμένη Εκθεση τιμούν με την παρουσία τους, ο Πρόεδρος της Ενωσης Ξενοδόχων Κεφαλονιάς και Ιθάκης κ.Γεράσιμος Τιμοθεάτος και εκπρόσωποι Επαγγελματιών του Νησιού.

kek kek1 kek2 kek3

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις