Κοινό κάλεσμα των 15μελών του ΓΕΛ Σάμης και του 2ου ΓΕΛ Αργοστολίου

Εμείς, τα 15μελή των ΓΕΛ Σάμης και 2ου ΓΕΛ Αργοστολίου, αφού συζητήσαμε στα σχολεία μας, αποφασίσαμε να ανταποκριθούμε στο κάλεσμα των άλλων 15μελών-5μελών και συντονιστικών σχολείων από την Ελλάδα για κινητοποιήσεις στις 2 του Νοέμβρη, λόγω των ιδιαίτερα σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε για άλλη μια χρονιά. Τούτη τη χρονιά αντί να χάσουμε τον ύπνος μας, θα κάνουμε κυβερνήσεις και Υπουργεία να μας βλέπουν στον ύπνο τους!

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ!

Να ενωθούμε, να συντονιστούμε, να γίνουμε ΕΝΑ!

Μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Να ακουστεί η φωνή μας σε όλα τα σχολεία, τις πόλεις, παντού!

Είναι πολλά τα προβλήματα που θα μπορούσε να σταθεί κανείς και απαιτούν λύση εδώ και τώρα. Από το θέμα των υποδομών (αίθουσες διδασκαλίας, εργαστήρια, εξοπλισμός κλπ) έως και το γεγονός ότι αναγκαζόμαστε να πληρώνουμε για να αγοράσουμε βιβλία αγγλικών και να κάνουμε μάθημα, λες και δεν πληρώνουμε ήδη αρκετά!

Μας ετοιμάζουν δύσκολες μέρες, οι οικογένειές μας ήδη δέχονται το ένα χαστούκι πίσω απ’ το άλλο.

Φτάνει όμως!!

Το μέλλον μας δεν χωράει στις ουρές της ανεργίας, στις ακριβές σπουδές, στη δουλειά χωρίς δικαιώματα.

Δεν θα κάτσουμε στα «αυγά» μας, όπως θέλει και η σημερινή κυβέρνηση που συνεχίζει από κει που το άφησαν οι προηγούμενες, τώρα μάλιστα που εφαρμόζουν μαζί με τους συνεργάτες τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση και αλλού νέα μνημόνια που έχουν και μέτρα για την παιδεία.

Καλούμε όλα τα Γυμνάσια, τα ΓΕΛ και τα ΕΠΑΛ της Κεφαλονιάς να συζητήσουν στα 15μελή, τα 5μελή, στις Γενικές τους Συνελεύσεις για τα προβλήματά που αντιμετωπίζουν και στις 2 του Νοέμβρη στις 10.30 το πρωί να συγκεντρωθούμε μπροστά απ’ το Δημαρχείο του Αργοστολίου ώστε όλοι μαζί να βροντοφωνάξουμε ότι :

Δεν τους χαρίζουμε τα όνειρά μας! Θα μας βρουν απέναντί τους!

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις