Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος: Κάλεσμα σε Γενική Συνέλευση

Το Δ.Σ. του Εμποροεπαγγελματικού συλλόγου καλεί σε γενική συνέλευση τα μέλη του και κάθε συνάδελφο μικροεπαγγελματία- έμπορο την Τετάρτη 4-11-2015 ώρα 6:30 το απόγευμα στο Εργατικό Κέντρο με θέμα, τα αντιλαϊκά μέτρα που ψηφίζονται με κατεπείγουσες διαδικασίες στην βουλή και οδηγούν στο κλείσιμο των καταστημάτων και στον αφανισμό των μικρών επιχειρήσεων. Την στάση μας στο κάλεσμα του ΠΑΜΕ και της ΠΑΣΕΒΕ για απεργία την Πέμπτη 12-11-2015.

Συναδέλφισσες-συνάδελφοι.

Το Δ.Σ .εκτιμά την αναγκαιότητα συμμετοχής μας στην απεργία και έχει πάρει σχετική απόφαση. Είναι ανάγκη σήμερα να γίνει υπόθεση του καθενός μας η οργάνωση της πάλης μας, να βασιστούμε στις δική μας δύναμη, με ενεργό συμμετοχή να δείξουμε την αντίθεσή μας στα νέα μέτρα καρμανιόλα που έρχονται να προστεθούν στα παλιά και να διεκδικήσουμε με τους αγώνες μας τα δίκαια αιτήματά μας.

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις