Συνέντευξη Τύπου των Συλλόγων την Τρίτη 3 Νοεμβρίου στο ΕΒΕΚΙ

Τις 29-10-2015 μετά από κάλεσμα της ΠΑΣΕΒΕ πραγματοποιήθηκε στο χώρο του ΕΚΚΙ σύσκεψη Επαγγελματικών φορέων με θέμα, η οργάνωση των συλλόγων μας για την Πανελλαδική Απεργία της 12ης Νοέμβρη 2015.

Στην παραπάνω σύσκεψη συμμετείχαν: Ο Εμποροεπαγγελματικός σύλλογος, ο Εμπορικός σύλλογος ΚΡΑΝΗ και ο Σύνδεσμος Υδραυλικών. Από τους παρευρισκόμενους εκπροσώπους, επισημάνθηκε ιδιαίτερα η αναγκαιότητα κοινών δράσεων απέναντι στις πολιτικές που μας εξαφανίζουν. Να πάρουμε αγωνιστικές αποφάσεις, να υπερασπιστούμε τις ανάγκες μας με τους αγώνες μας και να οργανώσουμε την Πανελλαδική Απεργία την Πέμπτη 12 Νοέμβρη 2015.

Αποφασίστηκε οι παραπάνω σύλλογοι να δώσουν συνέντευξη τύπου την Τρίτη 3 Νοέμβρη 2015 τις 12:00 το μεσημέρι στο ΕΒΕΚΙ.

ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ

  • Αποζημιώσεις στην πραγματική αξία των ζημιών από τους σεισμούς και τις πλημύρες.
  • Κατάργηση του ΕΝΦΙΑ
  • Κατάργηση του 26%. ΟΧΙ στην αύξηση της προκαταβολής και του Φ.Π.Α.
  • Κάτω τα χέρια από τις συντάξεις. Καμία μείωση κύριας και επικουρικής σύνταξης. Αύξηση της κρατικής χρηματοδότησης στον ΟΑΕΕ.
  • Κατάργηση των νόμων που επιταχύνουν κατασχέσεις και πλειστηριασμούς.
  • ΟΧΙ στις ρυθμίσεις που απελευθερώνουν επαγγέλματα προς όφελος των μονοπωλίων.

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ-ΙΘΑΚΗΣ ΤΗΣ ΠΑΣΕΒΕ

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις