Αυτοψία στα έργα του Λιμανιού Ληξουρίου και της Οδοποιίας Παλικής

Αυτοψία πραγματοποίησε χθες το κλιμάκιο των υπηρεσιακών στελεχών του ΥΠΟΜΕΔΙ με επικεφαλής τον Δ/ντή του Υπουργείου Ανδρέα Πολλάκη, στα έργα του λιμανιού Ληξουρίου και της οδοποιίας Παλικής. Μαζί τους ο Αντιδήμαρχος Παλικής Αλέξης Μοσχονάς και ο ειδικός συνεργάτης του Δημάρχου, μηχανικός Δημήτρης Μεσσάρης.

Για το μεν λιμάνι Ληξουρίου ελέγχθηκε η πρόοδος των εργασιών και εξετάστηκε η δυνατότητα τροποποίησης της μελέτης ώστε να αλλάξει η επίστρωση του χώρου από το Λιμεναρχείο ως το άγαλμα του Λασκαράτου, από τσιμέντο σε υλικό που αρχιτεκτονικά να είναι καλύτερο. Εξετάστηκε δε και η δυνατότητα χρηματοδότησης από το Λιμενικό Ταμείο.
Για την οδοποιία Παλικής αναγνωρίστηκαν οι καθυστερήσεις που οφείλονται στις μελέτες και εξετάστηκε η πρόοδος των εργασιών σε όλη την έκταση του έργου.
Στόχος είναι και τα δύο αυτά μεγάλα έργα αποκατάστασης να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το καλοκαίρι.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

kek1 kek

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις