Η Φιλαρμονική Σάμης “Θέμος Αμούργης” λάμπρυνε τις εκδηλώσεις της 28ης Οκτωβρίου στην Αργυρούπολη

Η Φιλαρμονική Σάμης της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. ¨Θέμος Αμούργης¨, υπό την Διεύθυνση του μαέστρου Γεράσιμου Γεωργόπουλου, λάμπρυνε με την παρουσία της τις εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940, προσκεκλημένη του συμπατριώτη μας Δημάρχου Ελληνικού-Αργυρούπολης κ. Κωνσταντάτου Γιάννη.
Η παρουσία της Φιλαρμονικής μας ήταν καταλυτική, παιάνισε και κατά την κατάθεση στεφάνων και κατά την παρέλαση και καταχειροκροτήθηκε από όλους τους παρευρισκόμενους και από τους Κεφαλλονίτες των Αθηνών, με ενθουσιασμό.
O Δήμος Κεφαλλονιάς και η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Κεφαλλονιάς, εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ., κ. Άγγελο Δ. Κωνσταντάκη, ο οποίος έγινε αποδέκτης των ευχαριστιών της Δημοτικής αρχής καθώς και των δημοτών του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης.
Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Κεφαλλονιάς, ευχαριστεί για την άψογη φιλοξενία της Φιλαρμονικής μας και δεσμεύεται ότι θα υπάρξουν και άλλες συνεργασίες με το Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης, στον πολιτιστικό και τον αθλητικό τομέα.

Εκ του Γραφείο τύπου
της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.

DSC00046 DSC09987 DSC09989 ΠΡΟΕΔΡΟΣ 3 ΦΙΛΑΡΜ. 8 ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ 6

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις