Δήμος: Σε εργοτάξιο έχει μετατραπεί το Ληξούρι-Τρία έργα προχωράνε!

Ο Δήμος ενημερώνει ότι σε εργοτάξιο έχει μετατραπεί το Ληξούρι αυτή την περίοδο καθώς εκτελούνται τρία έργα αρμοδιότητάς του:
1. Ασφαλτόστρωση παραλιακού δρόμου Ληξουρίου: Το πρώτο κομμάτι του έργου βρίσκεται πλέον στην τελική ευθεία καθώς έχουν ήδη εκτελεστεί οι εργασίες στο δίκτυο ύδρευσης και στο δίκτυο ομβρίων ενώ σήμερα ξεκίνησε και η επίστρωση με άσφαλτο. Ενημερώνουμε δε ότι σε ότι αφορά στο δεύτερο κομμάτι (Γέφυρα-Λεγατάτα) έχει ολοκληρωθεί η μελέτη, έχει εξασφαλιστεί η πίστωση και εκτιμάται ότι το έργο θα δημοπρατηθεί μέχρι το τέλος του έτους.

an

an1 an2

2. Κατασκευή Ενυδρείου: Ξεκίνησαν ήδη οι εργασίες και μέχρι το τέλος του έτους θα έχει ολοκληρωθεί και παραδοθεί

an3 an4 an5 an6 an7 an8 an93. Αποκατάσταση παλαιού δημοτικού σχολείου «Θουκιδύδης Βαλεντής»: Το έργο βρίσκεται στην τελική ευθεία και σε αυτή τη φάση ολοκληρώνονται τα εξωτερικά επιχρίσματα.

an12 an11 an10

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις