Στους Παξούς θα μεταβεί ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος για σειρά συσκέψεων

Στους Παξούς θα μεταβεί την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015 ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος, συνοδευόμενος από την Αντιπεριφερειάρχη Κέρκυρας Νικολέτα Πανδή, προκειμένου να λάβουν μέρος σε συσκέψεις με τη δημοτική αρχή του τόπου, εκπρόσωπους συλλόγων και παραγωγικών φορέων. 

Συγκεκριμένα την Παρασκευή 30/10 θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με το Δήμαρχο Παξών Σπύρο Βλαχόπουλο και τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για τα προβλήματα του νησιού ενώ το Σάββατο 31/10 θα διεξαχθεί ακόμη μια σύσκεψη με τους παραγωγικούς φορείς των Παξών.

Η συνάντηση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο των επισκέψεων που πραγματοποιεί ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος στα μικρά νησιά της περιφέρειας, αρχής γενομένης από την πρόσφατη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στο Μεγανήσι Λευκάδας, καταδεικνύοντας έτσι την ανάγκη στήριξής τους, καθώς είναι εξαιρετικά σημαντικό για λόγους ισονομίας, συνοχής της Περιφέρειας και ανάδειξης του ρόλου που παίζουν τα μικρά νησιά στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, αλλά και υποχρέωσης των αιρετών να βρίσκονται κοντά σε όλους ανεξαιρέτως τους κατοίκους των νησιών.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις