Τα Κινήματα Πολιτών ετοιμάζουν μαζικές κινητοποιήσεις ενάντια στην Κυβέρνηση

Τα Κινήματα Πολιτών πραγματοποίησαν συνάντηση σήμερα το μεσημέρι για να δρομολογήσουν τις επόμενες κινήσεις-δράσεις τους.

Το έναυσμα για την συνάντηση δόθηκε μετά και την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου που το χαρακτηρίζουν το τελειωτικό χτύπημα, που έχει σαν στόχο την εξόντωση του Ελληνικού Λαού και της χώρας, έτσι ώστε να οργανώσουν κινητοποιήσεις και διαδηλώσεις ενάντια στην κυβέρνηση και τους Ευρωπαίους εταίρους. Σκοπεύουν να έρθουν σε επαφή και με την πρώην Πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, την οποία θα ενημερώσουν εκτενώς για τις κινήσεις τις οποίες έχουν προγραμματίσει για τις επόμενες ημέρες αλλά και για να ενημερωθούν και οι ίδιοι για τις κινήσεις που σκοπεύει να κάνει η κα Κωνσταντοπούλου το επόμενο διάστημα με στόχο την ακύρωση των μνημονίων και την κατάργηση του απεχθούς  και δυσβάσταχτου χρέους.

Το ξεκίνημα θα γίνει στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου όπου πρόκειται να διαμαρτυρηθούν κρατώντας πανό στα χέρια και παίρνοντας θέση απέναντι από την εξέδρα των επισήμων, ενώ αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παρέλασης θα δοθεί συνέντευξη Τύπου έξω από το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλληνίας και Ιθάκης για να εκφράσουν τις απόψεις τους και να δικαιολογήσουν την στάση τους απέναντι στην Κυβέρνηση για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί πλέον στην χώρα με την υπογραφή του τρίτου μνημονίου με τις αρνητικές επιπτώσεις που αυτό θα επιφέρει για άλλη μία φορά στην τσέπη των πολιτών.

Στη συνέχεια τα Κινήματα Πολιτών θα συμμετέχουν στην απεργία που έχει προγραμματιστεί για τις 12 Νοεμβρίου ενώ ετοιμάζουν και κινητοποιήσεις για την ημέρα του Πολυτεχνείου.

Ο ιατρός Βασίλης Πολίτης κατά τη διάρκεια της συνάντησης τόνισε το πόσο σημαντικό είναι ο απλός κόσμος να πολεμήσει τον φόβο και την ανασφάλεια, να ενώσει την φωνή του και την δύναμή του με τα Κινήματα Πολιτών να πιστέψει και να στηρίξει τον δίκαιο αγώνα που δίνουν ενάντια στην καταστροφή της χώρας.

20151023_145743 20151023_145820 20151023_151119

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις