Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η αποστολή της Χορωδίας και Μαντολινάτα Αργοστολίου στην Ιταλία

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η αποστολή της ΧΟΡΩΔΙΑΣ & ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑΣ Αργοστολίου στην Ιταλία , από 13 – 19 / 10 / 2015 .

Το 35μελές συγκρότημα παρουσιάστηκε σε δύο συναυλίες , μία στο ΤΟΛΕΝΤΙΝΟ & μία στην ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ , υπό την διεύθυνση του μαέστρου της Σπύρου Θεοτοκάτου , με πολύ μεγάλη επιτυχία και θερμή ανταπόκριση από το Ιταλικό κοινό .
Στην διάρκεια του ταξιδιού τα μέλη της αποστολής επισκέφθηκαν , επίσης , τις πόλεις ΜΠΑΡΙ , ΦΑΖΑΝΟ , ΑΛΜΠΕΡΟ ΜΠΕΛΛΟ , ΠΕΣΚΑΡΑ , ΑΣΣΙΖΗ και ΑΝΚΟΝΑ .
Οι Ιταλοί οικοδεσπότες πρόσφεραν απλόχερη και θερμή φιλοξενία , σε ανταπόδοση της δικής μας φιλοξενίας στο νησί .
Η εκπροσώπηση του νησιού και της χώρας στην φίλη Ιταλία υπήρξε άριστη , και έδωσε στα μέλη μας την δυνατότητα για απόκτηση εμπειριών και σύσφιξη σχέσεων με τους Ιταλούς χορωδούς , αλλά και βελτίωση των σχέσεων και του κλίματος μέσα στον σύλλογο .
Ευχαριστούμε και πάλι όλους όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση της αποστολής αυτής .
Με την επιστροφή η Χορωδία και η Μαντολινάτα θα αρχίσει και πάλι την προετοιμασία της νέας περιόδου 2015 – 16 .
Με την ευκαιρία αυτή καλεί όσους χορωδούς και μουσικούς ενδιαφέρονται να ενταχτούν στο σύλλογο και να μετέχουν στην προσπάθεια και τις δράσεις του να επικοινωνήσουν με όποιο μέλος γνωρίζουν για την πρώτη συνάντηση και ένταξη .

Το Δ.Σ.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις