Επιλογή επιλέκτων αθλητών της Προεθνικής Ομάδας για το 2015-2016

Tο Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου σας ενημερώνει ότι η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας (Κ.Ο.Ε.) , ανακοίνωσε στις 12 Οκτωβρίου 2015 τους Επίλεκτους αθλητές της Προεθνικής Ομάδας για την νέα αθλητική χρονιά 2015-2016, οι οποίοι επιλέγονται βάσει των χρόνων τους και των θέσεων που κατέλαβαν την περσινή αγωνιστική περίοδο.
Στους παραπάνω Επίλεκτους Αθλητές συμπεριλαμβάνονται και δύο κολυμβητές του Ομίλου μας: ο Μαραβέγιας Γεράσιμος και ο Ποταμιάνος Ανδρέας.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου μας, οι προπονητές μας και οι αθλητές μας συγχαίρουν τους αθλητές, συγχαίρουν τους γονείς τους και ευχόνται σε αυτούς καλή συνέχεια στην προσπάθειά τους και στο δύσκολο έργο τους.
Επίσης, ελπίζουμε στη συνέχεια της λειτουργίας της πισίνας του κολυμβητηρίου , ώστε να αναδεικνύονται κι άλλοι αθλητές που με πολύ προσπάθεια και προπόνηση αναμένονται αυτή τη χρονιά να προκριθούν.

Από το Δ.Σ. του Ν.Ο.ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις