Η Κεφαλονιά στο 3ο Διεθνές Συνέδριο Ομορφότερων Οικισμών της Μεσογείου

Με την ενεργό συμμετοχή των Χωρών της Μεσογείου παρουσιάζονται οι ομορφότερο παραδοσιακοί Οικισμοί στις εργασίες του 3ου Διεθνούς Συνεδρίου στο Cisternino της Ιταλίας.
Η Κεφαλονιά συμμετέχει εκπροσωπούμενη από τον Α/Δήμαρχο κ.Ευάγγελο Κεκάτο , ο οποίος αφού παρουσίασε τον Οικισμό της Αγίας Ευφημίας, ανέδειξε τις σημαντικές δυνατότητες ανάπτυξης εναλλακτικών μορφών Τουρισμού στο Νησί.
Επίσης ο κ.Κεκάτος παρέδωσε εκ μέρους του Δήμαρχου Κεφαλονιάς κ.Αλεξανδρου Παρίση , Πρόσκληση στον Δήμαρχο του Cisternino , κ.Donato Baccaro , όπως σύντομα επισκεφθεί το Νησί.
Τις εργασίες τιμά με την παρουσία του ο Πρόξενος της Ελλάδας στο Bari , κ.Στέλιος Campanale και πλήθος Ταξιδιωτικών Δημοσιογράφων , παραγόντων και Στελεχών της Τουριστικής Βιομηχανίας από τις Χώρες της Μεσογείου.
Οι εργασίες του Συνεδρίου συνεχίζονται και με την ολοκλήρωση των Ταξιδιωτικών Ενοτήτων, θα εκδοθεί αναλυτικό Δελτίο Τύπου με τα Συμπεράσματα και τις Προτάσεις που θα ενισχύσουν την ταξιδιωτική επιθυμία.

kek kek1

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις