Μάχες σε πολλά επίπεδα για τον ΑΣΚ

Μάχες σε πολλά επίπεδα περιμένουν το Σαββατοκύριακο τον Αθλητικός Σύλλογο Κεφαλονιά.

Πιο συγκεκριμένα, πρώτο στη μάχη μπαίνει το αντρικό τμήμα της ομάδας μας, το οποίο το Σάββατο 17 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής, θα αντιμετωπίσει στην Πάτρα (1.30 μ.μ.) την ΑΕΠ.

Πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς ο ΑΣΚ καλείται να αντιμετωπίσει μία πολύ ισχυρή ομάδα. Εντούτοις, οι παίκτες του Λεωνίδα Παπαδάτου, έχουν μάθει να διεκδικούν πάντα το καλύτερο, σε όλα τα παιχνίδια.

Την Κυριακή 18 Οκτωβρίου, στο Αργοστόλι, στη μάχη θα πέσουν το παιδικό και Εφηβικό τμήμα του ΑΣΚ.

Για την 4η αγωνιστική λοιπόν του πρωταθλήματος ΕΣΚΑ-Η, το Εφηβικό του ΑΣΚ θα υποδεχθεί στις 2 μ.μ. στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης» τον Απόλλωνα Πάτρας και θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις νίκες.

Για το 4 στα 4 στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ-Η, θα προσπαθήσει στις 3.30 μ.μ. στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης», το παιδικό τμήμα του ΑΣΚ, υποδεχόμενο την ομάδα της Γαστούνης.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις