Κώστας Ευαγγελάτος: Φθινοπωρινές εκθέσεις και δράσεις

Ο Ζωγράφος, λογοτέχνης, θεωρητικός της τέχνης και περφόρμερ Κώστας Ευαγγελάτος μετά τις εικαστικές εκθέσεις και καλλιτεχνικές δράσεις στη Σύγχρονη Πινακοθήκη Villa Ροδόπη στο Αργοστόλι, οι οποίες ολοκληρώθηκαν με επιτυχία και έλαβαν εξαιρετικές κριτικές, θα συμμετέχει σε ποικίλες εικαστικές και λογοτεχνικές διοργανώσεις στην Αθήνα.
Από 16 έως και 18 Νοεμβρίου εκτίθενται έργα του στην ομαδική έκθεση εικαστικών έργων στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης Ηλιούπολης, Μαρ.Αντύπα 134, στην Ηλιούπολη.
Επίσης στις 4 Νοεμβρίου, 7 μμ, θα διαβάσει ποιήματα του σε ποιητική βραδιά στα πλαίσια του φιλοσοφικού σεμιναρίου του Κέντρου Δικανικών Μελετών του καθ. Κώστα Μπέη στην Αίθουσα “Κων/νος Καβάφης” του Π.Ο.Δ.Α, Ακαδημίας 50. θα συμμετέχει επίσης σε εικαστική έκθεση και διημερίδα που θα γίνει στον Ελληνογαλλικό Σύνδεσμο στην πλατεία Κολωνακίου καθώς και σε ομαδική έκθεση αφιερωμένη στη διεθνή ύφεση και ειρήνη που θα γίνει στη Δημοτική Πινακοθήκη. Έργα και εκδόσεις του εκτίθενται επίσης στο Polis Art cafe, στη στοά του Αρσακείου.
Από τις 20 Νοεμβρίου μέχρι και τις 20 Δεκεμβρίου θα παρουσιάζει στο Art Studio EST-LA CHAMBRE, Πρατίνου 87, τα ART WEEKENDS 2015, με επιλεγμένα έργα ζωγραφικής, γλυπτικής, φωτογραφίας, εικαστικές και λογοτεχνικές εκδόσεις.
Η είσοδος για όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη
www.gisi.gr/evangelatos

Πληροφορίες: 210 7294259, 6944621286

ART STUDIO EST-OCT. 2015

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

COSTAS ART-EST

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις