Συμμετοχή της Κεφαλονιάς στο Διεθνές Συνέδριο των ομορφότερων παραδοσιακών οικισμών της Μεσογείου

Για δεύτερη συνεχή χρονιά και μετά από Πρόσκληση του Δημάρχου του Cisternino (Puglia – Italy) προς το Δήμαρχο Κεφαλονιάς κ.Αλέξανδρο Παρίση για συμμετοχή της Κεφαλονιάς στο “3rd International Conference of the most beautiful Villages around Mediterranean Sea”, που θα διεξαχθεί από 16 έως 19 Οκτωβρίου 2015 στο Cisternino, το Νησί μας συμμετέχει με Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, εκπροσωπούμενο από τον Α/Δήμαρχο Τουρισμού κ.Ευάγγελο Κεκάτο.

Ο Δήμος Κεφαλονιάς είχε συμμετάσχει με επιτυχία και στο 2ο Διεθνές Συνέδριο των Ομορφότερων Παραδοσιακών Οικισμών της Μεσογείου, το 2014, προβάλοντας τον Οικισμό της Άσσου, η οποία συγκέντρωσε το διεθνές δημοσιογραφικά ταξιδιωτικό ενδιαφέρον των συμμετεχόντων.
Αυτή τη χρονιά θα προβληθεί ο Οικισμός της Αγίας Ευφημίας και κατ’επέκταση όλη η περιοχή της Πυλάρου, η οποία συμπεριλαμβάνει και τη διεθνώς βραβευμένη παραλία του Μύρτου.
Για το πλούσιο πληροφοριακό υλικό, που θα παρουσιαστεί στο Συνέδριο ο κ.Κεκάτος ευχαριστεί τόσο τον Α/Δήμαρχο Πυλάρου κ.Γεράσιμο Αλυσανδράτο όσο και τον επαγγελματία φωτογράφο και συνεργάτη της Τουριστικής Επιτροπής κ.Κώστα Κόκλανο.

villagio

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις