Συμμετοχή στην διεθνή έκθεση «Swiss INTERNATIONAL HOLIDAY EXHIBITION»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣTHN ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ «Swiss INTERNATIONAL HOLIDAY EXHIBITION» που πραγματοποιείται στο Lugano, στις 30 Οκτωβρίου – 1 Νοεμβρίου 2015»

Ο Δήμος Κεφαλλονιάς θα συμμετέχει με περίπτερο στην Διεθνή Τουριστική Έκθεση «SWISS INTERNATIONAL HOLIDAY EXHIBITION» που πραγματοποιείται στο Lugano της Ελβετίας στις 30 Οκτωβρίου – 1 Νοεμβρίου 2015.

Στα πλαίσια της περαιτέρω αξιοποίησης της παρουσίας μας στην Διεθνή Τουριστική Έκθεση «SWISS INTERNATIONAL HOLIDAY EXHIBITION» και προκειμένου να διασφαλίσουμε μια ολοκληρωτική προβολή του νησιού μας, σας προσκαλούμε να ενημερώσετε τα μέλη σας και να συμμετέχετε ενεργά.

Στις 18:30 την Δευτέρα 19/10/2015 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση στο Θέατρο «ΚΕΦΑΛΟΣ προκειμένου να οργανώσουμε τον τρόπο παρουσίας μας και να διευκρινίσουμε τυχόν λεπτομέρειες.

Ευχαριστούμε για την συνεργασία!

Με εκτίμηση

Ο Α/ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Ευάγγελος Κεκάτος
Ο Προϊστάμενος Αυτοτελούς Τμήματος Τουριστικής Ανάπτυξης Δήμου Κεφαλλονιάς

Κορκός – Κουρής Σταύρος

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις