Ξεκίνησε η σχολική χρονιά για το Ειδικό Σχολείο Περατάτων

Σε μία λιτή τελετή πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός του Ειδικού Σχολείου Περατάτων ο οποίος σηματοδοτεί και την έναρξη της φετινής σχολικής χρονιάς.

Ο λόγος που δεν είχε ξεκινήσει κανονικά από το Σεπτέμβριο η λειτουργία του σχολείου μαζί με τα υπόλοιπα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας μας, ήταν η έλλειψη εκπαιδευτικού προσωπικού που δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στην φροντίδα αλλά και στην εκπαίδευση των παιδιών με ειδικές ανάγκες.

Το πρόβλημα φαίνεται να λύθηκε με την πρόσληψη τριών εκπαιδευτικών και έτσι το Ειδικό Σχολείο Περατάτων θα μπορέσει και φέτος να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στα παιδιά. Στον Αγιασμό παραβρέθηκε και ο Αντιδήμαρχος Λειβαθούς, Ευάγγελος Κεκάτος.

eidiko12 002 eidiko12 008 eidiko12 009 eidiko12 010 eidiko12 011 eidiko12 013 eidiko12 016 eidiko12 017 eidiko12 018

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις