Η ΧΟΡΩΔΙΑ ΚΑΙ ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Αναχωρεί αύριο ( Τρίτη ) η Χορωδία & Μαντολινάτα Αργοστολίου για Ιταλία , προσκεκλημένη της Χορωδίας της Πόλης του Τολεντίνο .

Στα πλαίσια της αποστολής αυτής , η Χορωδία με την Μαντολινάτα της , θα παρουσιάσουν το πρόγραμμά τους στο Τολεντίνο ( στον Καθεδρικό ναό του Αγ. Κατέρβου ) και στην Περούτζια ( στον ναό του Αγ. Φραγκίσκου ) .
Στο πρόγραμμα θα παρουσιαστούν Κεφαλονίτικα και άλλα Επτανησιακά τραγούδια , καθώς και παραδοσιακά Ιταλικά , μεταφέροντας με αυτόν τον τρόπο στην φίλη γειτονική χώρα με την τεράστια μουσική ιστορία , την μεγάλη μας χορωδιακή παράδοση , αλλά και την επιρροή της Ιταλικής μουσικής και του ‘ΜΠΕΛΚΑΝΤΟ’ στην δική μας , Επτανησιακή μουσική .
Ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς μας για την βοήθεια και συνεχή στήριξη στην προσπάθειά μας , και ειδικά την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων , για την σημαντική συμβολή της στην πραγματοποίηση της αποστολής αυτής .

Το. Δ.Σ.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις