Εκδήλωση παραλαβής οχήματος, δωρεά του Γερμανοελληνικού συλλόγου «Φιλία Φέλμπερτ», στην Διεύθυνση Αστυνομίας Κέρκυρας

Εκδήλωση για την παραλαβή ενός λεωφορείου μεταφοράς προσωπικού, δωρεά του Γερμανοελληνικού συλλόγου «Φιλία Φέλμπερτ» πραγματοποιήθηκε σήμερα 12 Οκτωβρίου 2015 το πρωί, στον χώρο του ξενοδοχείου Corfu Imperial στην Κέρκυρα.

Στην τελετή παρευρέθηκαν εκπρόσωπος της Ιεράς Μητροπόλεως Κερκύρας Παξών και Διαποντίων Νήσων, η Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας κα Νικολέτα Πανδή, ο Δήμαρχος Κέρκυρας κ. Κωνσταντίνος Νικολούζος, ο Φρούραρχος Κέρκυρας, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κέρκυρας Αστυνομικός Διευθυντής κ. Γεώργιος Αγάθος, ο Διοικητής της 3ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος, Αρχιπλοίαρχος κ. Ιωάννης Κοντόπουλος.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο σύλλογος προσέφερε επιπλέον στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας, συσκευές παροχής πρώτων βοηθειών και στον υπεύθυνο του Συλλόγου «Χαμόγελο του Παιδιού» στην Κέρκυρα είδη ρουχισμού.

Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κέρκυρας Αστυνομικός Διευθυντής κ. Γεώργιος Αγάθος, κατά την διάρκεια του χαιρετισμού του, αφού ευχαρίστησε τους αντιπροέδρους του συλλόγου κ. Νικόλαο Μπουϊκίδη και κ. Λάζαρο Παπαιωάννου για την διαχρονική του προσφορά, ανέφερε, μεταξύ άλλων, «Η προσφορά και δραστηριοποίηση του συλλόγου «Φιλία Φέλμπερτ», έχει αποδείξει ότι δεν είναι απλά μια τυχαία δράση ή μια ευκαιριακή ενέργεια, αλλά μια στάση ζωής που δρα πολλαπλασιαστικά στην κοινωνική μας πραγματικότητα, παραδειγματίζει θετικά και προάγει την ενεργή συμμετοχή των πολιτών στην προάσπιση της κοινωνικής αλληλεγγύης. Αδιαμφισβήτητα οι εθελοντικές δράσεις μας βρίσκουν υπέρμαχους και για τις αστυνομικές υπηρεσίες είναι ζητούμενο, καθώς όχι μόνο μας βοηθούν να αντιμετωπίσουμε στην πράξη προκλήσεις και δυσχέρειες, αλλά γιατί ενδυναμώνουν την διαδραστική σχέση ανάμεσα στους πολίτες και την αστυνομία».

Στο τέλος της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε ανταλλαγή αναμνηστικών.

τελετή 1 τελετή 2 τελετή 3 τελετή 4 τελετή 5

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις