Συγχαρητήρια επιστολή της Βουλευτή στον νέο Μητροπολίτη Κεφαλληνίας

Αθήνα, 9-10-2015

Σεβασμιώτατε Μητροπολίτη Κεφαλληνίας Δημήτριε,

Εκ μέρους όλων των συμπατριωτών μας σας καλωσορίζω στο νησί μας.

Είμαι βεβαία ότι η δική σας παρουσία στην Ιερά Μητρόπολη Κεφαλληνίας θα σηματοδοτήσει στο μέλλον μια νέα λαμπρή διαδρομή της Εκκλησίας μας που διακόπηκε άδοξα, αιφνίδια και αδόκητα με την απώλεια του μακαριστού Μητροπολίτη μας κυρού Γεράσιμου.

Σεβασμιώτατε,

Σαν εκπρόσωπος του Ελληνικού Κοινοβουλίου, σαν βουλευτής της νήσου μας προσδοκούμε σε σας, ευχόμαστε για σας. Είμαστε βέβαιοι όλοι οι Κεφαλονίτες, οι Κεφαλονίτισσες κι εγώ προσωπικά ότι έχουμε τον άξιο ιεράρχη, που έχει ανάγκη ο τόπος κι ο λαός μας. Βρίσκομαι διαρκώς, τώρα και στο μέλλον δίπλα σας, ταπεινός αρωγός και υπηρέτης στο μέγα έργο, που έχετε μπροστά σας.

Με άπειρες ευχές

Αφροδίτη Θεοπεφτάτου

Βουλευτής Κεφαλληνίας & Ιθάκης

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις