Ρεκορ συμμετοχών για τον 15ο αγώνα δρόμου στην παραλία Λουρδάτων

Ο 15ος αγώνας δρόμου είναι πραγματικότητα για το νησί μας, γεγονός το οποίο επιβεβαιώνει και ενισχύει το πρωτοφανές για τα δεδομένα ενός τόσο μικρού τόπου ρεκόρ διοργανώσεων αγώνων δρόμου.
Η 15η αγωνιστική πρωτοβουλία ανήκει στον Πολιτιστικό Σύλλογο Βλαχάτων ο “Αίνος” λαμβάνει χώρα την Κυριακή 18 Οκτωβρίου το πρωί ώρα 10.30 και αφορά σε αγώνα 5κμ στην παραλία του Λουρδά .
Θα υπάρχουν και μικρότερες διαδρομές για παιδάκια. Όλοι θα πάρουν μετάλλιο ενώ χωριστά θα βραβευθούν οι ηλικιακές κατηγορίες οι οποίες θα ανακοινωθούν προσεχώς μαζί με την αποστολή της αφίσας.

Αξίζει να συμμετέχουμε όλοι στο νέο αυτό εγχείρημα του συλλόγου ενώ επισημαίνεται ότι το γεγονός των 15 αγώνων δρόμου σε ένα νησιωτικό προορισμό όπως ο δικός μας δεν πρέπει να αγνοηθεί αλλά να συντηρηθεί και να αξιοποιηθεί ως μέσο προώθησης του εναλλακτικού -αθλητικού/δρομικού τουρισμού στα νησιά μας αλλά και να εξεταστεί το ενδεχόμενο καταχώρησής μας στο βιβλίο γκίνες.

ΣΑΜΟΛΗ
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ 6977050224

AGVNAS (2)

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις