Εγγραφές μαθητών στην Φιλαρμονική Σχολή Ληξουρίου

Αγαπητοί γονείς,

Όπως γνωρίζετε, στο Ληξούρι λειτουργεί εδώ και 180 χρόνια η ιστορική «Φιλαρμονική Σχολή Ληξουρίου», ένας από τους δημιουργούς του νεοελληνικού πολιτισμού.
Σκοπός της είναι η μουσική εκπαίδευση των νέων της Επαρχίας Πάλλης, καθώς και η διατήρηση και ανάπτυξη της έξοχης ληξουριώτικης μουσικής παράδοσης.
Περνώντας μέσα από τρεις αιώνες, από το 1836 μέχρι σήμερα, η Φιλαρμονική έχει διδάξει, διαπαιδαγωγήσει και ψυχαγωγήσει πολλές γενιές, πάντα σε άμεση σύνδεση με την πόλη μας, τις χαρές της και τις λύπες της.
Τώρα ήλθε η σειρά των δικών σας παιδιών να συμμετάσχουν στο κορυφαίο πολιτισμικό γίγνεσθαι της Φιλαρμονικής, να φορέσουν την στολή της, να δώσουν τον δικό τους ήχο στα όργανά της, να προσφέρουν στην Ληξουριώτικη μπάντα, αλλά κυρίως να ωφεληθούν από αυτή.
Στείλτε τα παιδιά σας στο στολίδι του Ληξουριού.
Δώστε πνοή στην Φιλαρμονική μας.

Εγγραφές από 8 έως 11 Οκτωβρίου, στο κτήριο του Μουσείου, ώρες 17:30 έως 20:00,
για παιδιά ηλικίας 8 έως 12 ετών.
τηλ. 2671092386, 6981026667.

Από το Διοικητικό Συμβούλιο της Φιλαρμονικής

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις