..Και η Ισπανική Αποστολή του Ιn Style έφυγε ενθουσιασμένη από την Κέρκυρα

Μετά την αναχώρηση των Γάλλων δημοσιογράφων, έφθασε στην Κέρκυρα η αποστολή του πασίγνωστου ισπανικού περιοδικού μόδας “In Style”.

Συγκεκριμένα, από 1 έως 4 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο της συνεργασίας με την Marketing Greece, επισκέφθηκε τη Κέρκυρα ομάδα πέντε Ισπανών μεταξύ των οποίων το μοντέλο Carolina Herrera Bang, με σκοπό τη φωτογράφιση μόδας και αφιέρωμα για τη Κέρκυρα στο εν λόγω περιοδικό.
Παρατίθενται τα ονόματα των μελών της αποστολής καθώς και οι ιδιότητες.

JESÚS MANUEL GARCÍA JIMÉNEZ (Photographer)
GABRIEL GÓMEZ LLANO ( Fashion director and Make-up artist).
LUCIA CARIDDI (Journalist ).
CAROLINA HERRERA BANG (actress – Carolina Bang).
SHAHAR LEVI ABRAHAM (production and PR)

Η εν λόγω αποστολή ενθουσιάστηκε με το νησί των Φαιάκων και προεξοφλείται σημαντικό αφιέρωμα στο παραπάνω περιοδικό. Από την αρχή της παρουσίας της εδώ προέβη σε αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Instagram).
Οι ενέργειες αυτές θα συμβάλλουν στην αύξηση του τουριστικού ρεύματος από την Ισπανία προς την Κέρκυρα.
Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, ευχαριστεί και συγχαίρει όσους υποβοήθησαν την αποστολή αυτή όπως: το Ξενοδοχείο Kontokali Bay Resort & Spa και προσωπικά τον κ. Χαράλαμπο Βούλγαρη, τον πρόεδρο του AOCTA κ. Διαβάτη, καθώς και τα Τουριστικά- Ταξιδιωτικά Γραφεία : Travel World & S. Hondrogiannis Tours, Tsokas, Travelco, Sidari Travel, τα οποία υποστήριξαν τις μετακινήσεις. Tο Μουσείο Ασιατικής Τέχνης και ιδιαιτέρως την διευθύντρια κ. Δέσποινα Ζερνιώτη και το προσωπικό, τη Διοίκηση του Αχιλλείου και την ΕΤΑΔ Α.Ε, το Μουσείο Casa Parlante, την Καθολική Αρχιεπισκοπή Κερκύρας, την Ισραηλιτική Κοινότητα Κέρκυρας και τα εστιατόρια: Ρουβάς, Golden Fox (Λάκωνες), Pane e Souvlaki (πλ. Δημαρχείου). Τις ξεναγήσεις έκανε ο κ. Νίκος Καλούδης του γραφείου ΣΕΤΕ.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ

ΣΠΥΡΟΣ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις