Το Ερασιτεχνικό Θέατρο Κεφαλονιάς ξεκινάει τις δράσεις του από τις 11 Οκτωβρίου

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ – ΚΑΠΙΤΟΛ , ΦΑΝΑΡΙ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ

Email: eratheakefalonia@gmail.com

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ

Το Ερασιτεχνικό Θέατρο Κεφαλονιάς σας ενημερώνει ότι αρχίζει τις δραστηριότητες και δράσεις του , για την περίοδο 2015 – 16 , από την 11η Οκτωβρίου .

Έχοντας στην διάθεσή του τον ΠΟΛΥΧΩΡΟ – ΚΑΠΙΤΟΛ , στο Φανάρι Αργοστολίου , θα αναπτύξει θεατρικές δραστηριότητες , με δικές του παραγωγές , αλλά και μετακλήσεις άλλων σχημάτων .

Φυσικά στον Πολυχώρο – ΚΑΠΙΤΟΛ , θα φιλοξενήσουμε και άλλες μορφές λόγου και τέχνης . Θα προσκαλέσουμε άτομα και συλλόγους , με προφανή διάθεση να αποτελέσει ο χώρος αυτός ένα δυναμικό πολιτιστικό κέντρο , που θα μας δώσει την ευκαιρία να συμβάλουμε στην πολιτιστική ζωή και τα πολιτιστικά δρώμενα του νησιού μας .

Στα πλαίσια του ΕΘΚ, προγραμματίζουμε να δημιουργηθούν τα παρακάτω θεατρικά τμήματα :

ΠΑΙΔΙΚΟ (παιδιά από 9 έως 14 χρόνων)

ΕΦΗΒΙΚΟ (έφηβοι 15 – 18 χρόνων)

ΕΝΗΛΙΚΩΝ (με δύο σκηνές, που θα απευθύνονται η μία σε ενήλικες και η άλλη σε παιδιά)

Το κάλεσμα αφορά όλους όσους επιθυμούν να δοκιμάσουν το ταλέντο τους στην υποκριτική τέχνη ,αλλά και να πλαισιώσουν την ομάδα με τις δημιουργικές τους ικανότητες.. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνήσουν με :

ΤΑΣΙΑ ΓΕΩΡΓΑΤΟΥ (σκηνοθέτις-υπεύθυνη εφηβικού και τμήματος ενηλίκων) . τηλ. 6979491311 26710 26039

ΡΩΣΣΕΤΟ ΛΟΥΖΗ (υπεύθυνος παιδικού τμήματος) τηλ. 6944623280

email: eratheakefalonia@gmail.com

Το ΕΘΚ

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις