Λειτουργία Τράπεζας Αίματος στο Λαϊκό Νοσοκομείο Αθηνών

Ο Εκπολιτιστικός & Εξωραϊστικός Σύλλογος Πουλάτων “Ο Άγιος Παντελεήμων” στα πλαίσια της κοινωνικής του δράσης, ενημερώνει για τη λειτουργία Τράπεζας Αίματος στο Λαϊκό Νοσοκομείο Αθηνών.

Για το λόγο αυτό, καλεί τα μέλη και τους φίλους του να ενισχύσουν την πρωτοβουλία αυτή, δίνοντας αίμα σε όποιο νοσοκομείο επιθυμούν, είτε στην Κεφαλλονιά είτε οπουδήποτε αλλού. Αρκεί να αναφέρουν στις αρμόδιες μονάδες αιμοδοσίας ότι η προσφορά τους αφορά στην Τράπεζα Αίματος του Εκπολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Πουλάτων Κεφαλλονίας “Ο Άγιος Παντελεήμων”.

Σκοπός της δράσης είναι η κάλυψη των αναγκών σε αίμα όποιου συγχωριανού μας έχει ανάγκη. Υπενθυμίζεται ότι κάθε υγιής άνδρας ή γυναίκα 18 – 62 ετών μπορεί άφοβα να δίνει αίμα 3 – 4 φορές το χρόνο, αρκεί να έχουν περάσει τουλάχιστον 2 μήνες από την προηγούνενη δωρεά. Η διαδικασία της αιμοδοσίας είναι απολύτως ασφαλής, τελείως ανώδυνη και διαρκεί 5 – 10 λεπτά της ώρας.

Αξίζει πραγματικά τον κόπο να στηρίξουμε την προσπάθεια του συλλόγου του χωριού μας δίνοντας ο καθένας μας το δικό του μήνυμα αλληλεγγύης, καθώς η προσφορά αίματος δεν είναι απλά μια πράξη αγάπης για το συνάνθρωπο, αλλά μια πράξη κοινωνικής υπευθυνότητας.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις