Η Κεφαλονιά υποδέχεται το Κρουαζιερόπλοιο Queen Elizabeth

Πρόσφατα προσέγγισε την Κεφαλονιά, στα πλαίσια προγραμματισμένης Κρουαζιέρας,το πολυτελέστατο Κρουαζιερόπλοιο Queen Elizabeth, το οποίο εκπροσωπεί στο Νησί ο Ταξιδιωτικός Πράκτορας κ.Διονύσης Έρτσος.

Κάθε Κρουαζιερόπλοιο, μικρό ή μεγάλο, που επιλέγει την Κεφαλονιά ως προορισμό ,αποτελεί μεγάλη τιμή και χαρά για το Νησί, όταν όμως προσεγγίζει ένα πλωτό ανάκτορο του επιπέδου του Queen Elizabeth, φυσικά και αποτελεί ξεχωριστή στιγμή, την οποία η Τουριστική Επιτροπή του Νησιού με σεβασμό και ευγένεια υπογραμμίζει διακριτικά.
Με το σκεπτικό αυτό, ο Α/Δήμαρχος Τουρισμού κ.Ευάγγελος Κεκάτος, εκπροσωπώντας το Δήμαρχο Κεφαλονιάς κ.Αλέξανδρο Παρίση, συνοδευόμενος από την Πλωτάρχη κ.Παναγιώτα Κολοβού, τον Πλοίαρχο κ. Άγγελο Μπενετάτο, τον Α/Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου κ.Χρίστο Λευκαδίτη, τον εκπρόσωπο της Εταιρείας στο Νησί κ. Έρτσο και εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε., επισκέφθηκαν την Πλοίαρχο, προσφέροντας εθιμοτυπικά δώρα και έντυπο πληροφοριακό υλικό της Κεφαλονιάς για τις Βιβλιοθήκες του υπερπολυτελούς Κρουαζιεροπλοίου.
Η Πλοίαρχος κ.Inger Klein Thorhauge και αντιπροσωπεία Αξιωματικών του Πλοίου ευχαρίστησαν για την υποδοχή, εκφράζοντας την πλήρη ικανοποίησή τους για της Λιμενικές Υποδομές του Νέου Λιμενοβραχίονα και τις απαράμιλλες φυσικές ομορφιές του Νησιού και αντι-προσέφεραν στον κ.Κεκάτο την Τιμητική Πλακέτα του ιστορικού Πλοίου.
Ακολούθως έγινε μια μικρή δεξίωση και η καθιερωμένη ξενάγηση στις εντυπωσιακού σχεδιασμού εγκαταστάσεις των δέκα (10) ορόφων του Κρουαζιερόπλοιου.

kek2queen kekelizabeth quenn

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις