Έναρξη  Προγραμμάτων  Άθλησης Ενηλίκων

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Κεφαλλονιάς θα υλοποιήσει ομαδικά προγράμματα Γυμναστικής Ενηλίκων στις Δημοτικές Ενότητες Αργοστολίου, Λειβαθούς και Ελειού-Πρόννων (αερόβια και δυναμικά- pilates, body action, crossfit  κ.τ.λ.).

Στο Αργοστόλι θα διεξάγονται από Τρίτη έως και Σάββατο στο Κλειστό Γυμναστήριο κατά τις απογευματινές ώρες σύμφωνα με το κάτωθι πρόγραμμα:

Τρίτη 6.00-8.00μμ, Τετάρτη: 6.30-8.30μμ, Πέμπτη: 5.00-6.00μμ & Σάββατο: 10.00-11.00πμ

 

Στην Λειβαθώ τα προγράμματα θα γίνονται κάθε Τετάρτη και Σάββατο 5.00-6.00μμ στα Μεταξάτα (αίθουσα Μπαλέτου στο Νηπιαγωγείο Μεταξάτων).

Στην Δ.Ε Ελειού-Πρόννων (Κοινοτικά γραφεία Πόρου και Σκάλας).

Στην Σκάλα κάθε Δευτέρα και Παρασκευή 6.00-7.00μμ και στον Πόρο κάθε Δευτέρα & Παρασκευή 7.30-8.30μμ.

Η συμμετοχή στα προγράμματα είναι δωρεάν και η έναρξή τους έχει ορισθεί για την Τρίτη 6 Οκτωβρίου, για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. ( Λ. Βεργωτή 16) και στο τηλέφωνο 26710-25600 καθώς και στην αρμόδια καθηγήτρια Φυσικής αγωγής στους χώρους άθλησης.

Για την Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.

 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΓΓΕΛΟΣ Δ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗΣ

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις