Συλλυπητήρια επιστολή για το Νίκο Μεσσάρη από τον Εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο

Ο Εμποροεπαγγελματικός Συλλόγος Κεφαλληνίας και Ιθάκης εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Νίκου Μεσσάρη. Ο Νίκος Μεσσάρης υπήρξε σημαντικό μέλος της τοπικής μας κοινωνίας αλλά και του Συλλόγου μας, πρόσφερε συνεχώς, άοκνα και ανιδιοτελώς από όποιο τομέα του είχε ζητηθεί ενώ αποτέλεσε φωτεινό παράδειγμα γενναιοδωρίας και καλοσύνης απέναντι στους αδύναμους συμπολίτες μας.

Ο Νίκος Μεσσάρης αφήνει πίσω μεγάλη παρακαταθήκη και στον Πολιτισμό της Κεφαλονιάς με την δημιουργία της Παιδικής Χορωδίας “FILIA” ενώ συνέδραμε στην προβολή του νησιού μας με τον καλύτερο τρόπο στο εξωτερικό σαν μέλος της Τουριστικής Επιτροπής. Ο Νίκος Μεσσάρης θα μείνει για πάντα ζωντανός στην καρδιά μας. Η Κεφαλονιά έχασε ένα άξιο και ικανό παιδί της. Νίκο καλό σου ταξίδι!!!

Ο Πρόεδρος            p Ο Γεν. Γραμματέας

Μιχάλης Μαρκάτος       Σπύρος Λουκάκης

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις